ULTIMELE NOUTATI
17.05.2010
Furaje granulate pentru crap Classic K pe stoc.
02.05.2010
Tabele de furajare pentru pastrav crap si sturion.

Furaje pentru pesti

Incepand cu anul 1999 am devenit unicul importator si distribuitor al celui mai renumit producator de furaje pentru pastrav, HENDRIX SpA -Mozzecane - ITALIA, parte a concernului multinational NUTRECO, care este lider mondial in domeniul furajelor de profil.

 


Distributie pastrav

In domeniul comercializarii pastravului de consum, societatea noastra colaboreaza cu subunitati salmonicole ale Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA si cu societati private, iar in domeniul desfacerii catre populatie ne puteti gasi in lanturile de supermarket-uri si magazine cu raioane de profil.

 

 


Turism in Delta Dunarii

Delta Dunarii se numara printre zonele cele mai joase de pe teritoriul Romaniei, si se afla in sud-estul tarii la varsarea Dunarii in Marea Neagra. La nordul Deltei se afla Campia Buceacului, la sud si sud-vest Podisul Dobrogei iar la rasarit Marea Neagra.

 Igienizare

S-a incercat cu ajutorul specialistilor din acest departament sa ofere solutii si metode sigure si foarte economice pentru ingrijirea mediilor de lucru din unitatile agentilor cu care are relatii economice. (HYUNDAI AUTO ROMANIA, COSMETICS ORIFLAME ROMANIA, PROCONY 97 COM, BLACK SEA SUPPLIERS, s.a.m.d.).